Ableton Link Jam – Mode Vic

Mode Vic Mostra Electrónica

https://www.facebook.com/modefestvic/

DeDO i l’Ableton User Group de Barcelona proposen una Ableton Link Jam, una sessió d’improvisació oberta a tothom. Fins ara, tocar conjuntament amb instruments electrònics no havia estat tan fàcil, però gràcies a tecnologies com Ableton Link, poder col·laborar amb altres músics en directe és molt més senzill. Res de complexes configuracions amb jerarquies mestre / esclau, ni cables ethernet i routers, en aquesta Jam sincronitzarem tots els equips mitjançant Link, una tecnologia que manté els dispositius a tempo dins d’una xarxa WIFI, de manera que pots oblidar-te de les complexitats de la configuració i centrar-te a tocar música.

Requisits tècnics mínims per PARTICIPAR:

– Ordinador portàtil amb connectivitat WIFI o telèfon mòbil amb app compatible amb la tecnologia Link.
– Sortida estèreo d’àudio (sigui mitjançant una interfície d’àudio o bé utilitzant la targeta incorporada).
És important que portis el teu cablejat, amb sortida en 2 jacks mono de 1/4″ per a connectar a un canal de la taula de mescles.

En la Jam podran participar 6 persones simultàniament. En el cas d’haver-hi més persones apuntades es realitzaran dos torns.

Horari:
Dissabte 16 de setembre de 11.45-13.45h
Lloc:
Ateneu de Vic
Carrer de Jacint Verdaguer, 5, 08500 Vic

inscripcions al workshop d’Ableton Link Jam
👉🏻——-> https://goo.gl/Vj6oun


https://www.facebook.com/modefestvic/

DeDO y el Ableton User Group de Barcelona proponen una Ableton Link Jam, una sesión de improvisación abierta a todo el mundo. Hasta ahora, tocar conjuntamente con instrumentos electrónicos no había sido tan fácil, pero gracias a tecnologías como Ableton Link, poder colaborar con otros músicos en directo es mucho más sencillo. Nada de complejas configuraciones con jerarquías maestro / esclavo, ni cables ethernet y routers, en esta Jam sincronizaremos todos los equipos mediante Link, una tecnología que mantiene los dispositivos a tempo dentro de una red WIFI, de forma que puedes olvidarte de las complejidades de la configuración y centrarte a tocar música.

Requisitos técnicos mínimos para PARTICIPAR:

– Ordenador portátil con conectividad WIFI o teléfono móvil con app compatible con la tecnología Link.
– Salida estéreo de audio (sea mediante una interfaz de audio o bien utilizando la tarjeta incorporada).
Es importante que traigas tu cableado, con salida en 2 jacks mono de 1/4″ para conectar en un canal de la mesa de mezclas.

En la Jam podrán participar 6 personas simultáneamente. En el caso de haber más personas apuntadas se realizarán dos turnos.

Horario:
Sábado 16 de septiembre de 11.45-13.45h
Lugar:
Ateneu de Vic
Jacint Verdaguer, 5, 08500 Vic

inscripciones al workshop d’Ableton Link Jam
👉🏻——-> https://goo.gl/Vj6oun

 

DeDO Jam
Ableton Link Jam